Back to All Events

Listen: muzikale beleving!

  • ANNA@KV02 Korte Vijverberg 02 Den Haag, ZH, 2513 AB Netherlands (map)
Fotograaf Marijn Montens

Fotograaf Marijn Montens

Muziek is een kunstvorm die zich manifesteert in tijd en ruimte.
De tijd kan worden beschouwd als oneindige, niet onderbroken, een doorgaande stroom. Zo is het ook bij muziek. De elementen die belangrijk zijn, in muziek, zijn toonhoogte, ritme melodie, harmonie, en de klankkeur.

Marijn Montens is een conceptueel portret fotograaf. Zij vertelt mensen met haar verstilde, diepgaande beelden om te onderzoeken, te zien, te voelen, te luisteren, wie wij zijn. Bewust worden van elkaar en bewust maken is haar doel. Met haar beelden als fotograaf wil zij mensen bereiken die open staan voor verbinding en verdieping van kunst en cultuur. 

Zien we meer, wanneer we naar elkaar luisteren? 

De expositie Listen is Corona-proof en is een van de eerste exposities waarbij gebruik wordt gemaakt van Trust- Count Smart Distancing hulpmiddel van Let Things Talk. Een 'out-of the-box' -oplossing tegen de verspreiding van het COVID-19 virus. Hier wordt bij de entree van de ruimte aangegeven of je op dat moment met veilige afstand tot elkaar het werk kunt bewonderen. Maar ook je eigen ruimte en bewegingsvrijheid kunt onderzoeken. De foto expositie gaat over de beleving van muziek.De elementen die belangrijk zijn in muziek zijn: toonhoogte, ritme melodie, harmonie, en de klankkeur. 

Tijdens de officiële opening van de expositie wordt er live gespeeld door Thomas Reyna , Tomasz Aleksander Plusa en Anne-linde Visser. Door deze combinatie te maken met live spelen en de fotobeelden die je zult zien, geeft dit een extra dimensie in het zien, voelen en luisteren. 

Op zaterdag 27 juni 2020 om 15.00 uur zal de expositie met live muziek ingeluid worden. Zet deze datum in je agenda!

Wil je deel uitmaken van dit muzikaal evenement!? Schrijf je dan in voor een tijdslot!
Mail naar: marijnmontensfotografie@gmail.com

Openingstijden Expositie van 27 Juni t/m 5 Juli:
27 Juni (Opening) 15.00-18.00 uur.
28 Juni 12.00-17.00 uur.
3,4,5 Juli 12.00-17.00 uur.

Meer informatie vind je hier en volg hen op de website Montens Photography.


Je bent van Harte Welkom!