Back to All Events

TV04: SinArts Gallery - Optimism over Despair


  • ANNA@TV04 4 Tournooiveld Den Haag, ZH, 2511 CX Netherlands (map)
Posters Optimism over Despair - IG_ZYL.jpg

SinArts Gallery start het nieuwe culturele seizoen met een groepstentoonstelling! Mel Chan, Yu Linhan, Choi Wong, Naoki Fuku, Shen Wei, Zheng Yilong.

Tijdens deze ongekende periode van scheiding was het voor mij een enorme troost om te begrijpen met hoeveel van de verbazingwekkende geesten we het geluk hebben om dagelijks mee te werken, op de galerie, hard aan het werk blijven, thuis en waar mogelijk in hun ateliers; Ik streef ernaar om de rest van ons te helpen de wereld met een frisse blik te zien. Ik ben erg trots om nieuw werk te presenteren van een kunstenaar met wie ik al heel lang werk, naast nieuw en fris talent waar we al een tijdje naar kijken. - aldus Alex Lebbink oprichter SinArts Gallery

Tijdens The Hague Contemporary Art Weekend openen we ook tal van optredens van Mel Chan (vrijdag) en Naoki Fuku (zaterdag). Details volgen, maar kijk alvast op het Facebook Event.


Over SinArts Gallery

SinArts Gallery is een galerie voor hedendaagse Chinese kunst opgericht in 2016.
De galerie wil een frisse kijk geven op hedendaagse kunst uit het Verre Oosten en dan voornamelijk China. SinArts vertegenwoordigt een groep kunstenaars op basis van hun artistieke waarde en het vermogen om een universele taal te spreken, met hun Chinese erfgoed als gemeenschappelijke basis.

Oprichter Alex Lebbink heeft al meer dan 10 jaar ervaring in en met de Chinese kunstwereld. SinArts is organisch gegroeid van een online ruimte en gemeenschap tot een fysieke ruimte voor het presenteren van kunst en het delen van kennis over Chinese kunst.

Voor meer informatie ga dan naar de website: sinartsgallery.com
Voor de actuele informatie bekijk facebook: @sinoArts


Earlier Event: September 3
KV02: Solo expositie Tess Anders