Back to All Events

KV02: Solo expositie Tess Anders


  • ANNA@KV02 Korte Vijverberg Den Haag, ZH, 2513 AB Netherlands (map)
tess+expo+poster.jpg

Kunstliefhebbers opgelet! ​ Op 3 september opent Tess Anders haar nieuwste solo expositie. In het museumkwartier en direct aan de Hofvijver Den Haag zal er tot en met 13 september de schilderijen tentoongesteld worden.

De collectie draait om de fascinatie voor het menselijke gezicht en emoties in de vorm van maskers en driedimensionale toevoegingen. Ook de Artwear collectie is aanwezig in de vorm van een shop. Om de expositie mooi van start te laten gaan, heet ik u van harte welkom op de feestelijke opening met een drankje, hapjes en muziek. De dresscode is zwart, wit, goud en/of zilver. Pak je moment in de fotostudio hoek met versierde wegwerp oogmaskers en props. Poseer zelf als een Tess Anders schilderij !

​Met het oog op de ontwikkelingen rond COVID-19 zal de regelgeving scherp in de gaten gehouden worden. Tijdens de expositie kan er op gerekend worden dat de meest recente regelgeving toegepast zal zijn om iedereen een veilig gevoel te geven. Daarnaast beschikt Tess over een zaal van 270 m2, waardoor er alle ruimte is om gepaste afstand te bewaren en rond te bewegen.

​Ben je enthousiast om langs te komen op de opening of een andere dag? Meld je dan aan via: www.tessanders.com​